‘Renovatie Alkmaar: stijl, materiaal en praktische gebruik perfect afgestemd’

 
Veranderen ideeën over wonen, achterstallig onderhoud, ruimer willen wonen, aanpassingen van bedrijfspanden voor verhuur… Er zijn nogal wat redenen waardoor renovatie van een pand gewenst is. Wat de reden ook is, Bouwbedrijf Koetsbouw zorgt voor een perfect uitgevoerd renovatie project.

  • Renovatie Alkmaar woningen
  • Renovatie panden zakelijke markt
  • Interne renovatie: badkamer, toilet, keuken enz.
  • Externe renovatie: gevels, daken, aanbouw enz.

Renovatie is communicatie

Renovatie en verbouwen liggen dicht bij elkaar. Bij renovatie gaat het om het renoveren of herstellen van bestaande constructies. Bij verbouw hoeft dit niet zo te zijn en kan een indeling compleet anders worden. Dit betekent dat bij renovatie goed in kaart moet worden gebracht welke elementen gehandhaafd blijven of in oorspronkelijke staat worden hersteld. Met name bij renovatie Alkmaar monumentale panden is dit aspect van groot belang. Heeft u renovatieplannen neem dan altijd een ervaren en vakkundig bouwbedrijf als partner. Bouwbedrijf Koetsbouw is zo’n bedrijf. Elke renovatie begint met een uitvoerig gesprek, gevolgd door een gedegen plan van aanpak. Tijdens het voorbereidende traject ondersteunen we onze opdrachtgevers desgewenst bij taken als het aanvragen van vergunning aanvragen of het maken van bouwtekeningen.

Renovatie Almaar oudere panden

Renovatie aan oudere of monumentale panden vraagt om gespecificeerde kennis. Voor renovatie Alkmaar oudere panden zijn wij een ervaren bedrijf dat in de loop der jaren de juiste expertise heeft opgebouwd. Met respect voor oude technieken en originele materialen en stijlen wordt renovatie aan oudere en monumentale panden door ons met zorg uitgevoerd. Waar mogelijk of gewenst ondersteund met moderne materialen en technieken.

Renovatie Alkmaar door Koetsbouw

Wij zijn een klein bouwbedrijf, sinds 2003 actief in bouw, verbouw en renovatie in Alkmaar en omgeving. Ons vaste team vakmensen bestaat uit timmermannen, metselaars, glaszetters, elektriciens en schilders. Vakmensen die stuk voor stuk van hun vak houden. We besteden veel aandacht aan veiligheid en het ‘bijblijven binnen ons vak’. Voor grote projecten beschikt Koetsbouw over een schil flexibel inzetbare vakmensen. Samen met onze opdrachtgevers maken we elke project tot een succes! Wilt u meer informatie over onze manier van werken? Wilt u een kostenraming voor uw project? Zoekt u een (onder)aannemer voor renovatie Zaandam utiliteitsbouw? Heeft u een bedrijfspand dat gerenoveerd moet worden? Wij zijn u graag en vakkundig van dienst. Neem voor een afspraak of meer informatie contact met ons op.

 

Renovatie Alkmaar  Renovatie Alkmaar  Renovatie Alkmaar