‘Renovatie Haarlem? Koetsbouw voert uw plannen perfect uit’

 
Heeft u een woonhuis, monumentaal object of zakelijk pand in Haarlem en is deze toe aan een kleine of grotere renovatie? Op basis van wensen, mogelijkheden, gesteld budget, en ‘weten wat we doen en waarover we praten’, zorgt Koetsbouw voor passende en geslaagde renovatie projecten in Haarlem en omgeving.

  • Renovatie woonhuizen
  • Renovatie bouwprojecten
  • Renovatie historische panden
  • Uitvoering en begeleiding

Renovatie van A tot Z

Renovatie komt voort uit een behoefte. De bouw is niet meer van deze tijd of woonwensen of woonbehoeften zijn gewijzigd. Daarom begint renovatie met het in kaart brengen van wensen en mogelijkheden. Van het bouwbedrijf dat uw renovatie Haarlem optimaal uitvoert mag u nodige verwachten. Bij Koetsbouw beschikken we over de juiste bouwkundige kennis, materiaalkennis en kennis over wet- en regelgeving op gebied van veiligheid en beleid. Onze totaalpakket aan zowel begeleidende als uitvoerende diensten staat garant voor geslaagde renovatie.

Uw renovatie vergunning op orde

Aan de uitvoerende fase van uw verbouwing gaat een fase vooraf waarbij het plan van aanpak wordt opgesteld. Dit is de fase waarin ook de eventuele vergunningaanvragen geregeld moet worden. Koetsbouw kan u ook in de voorbereidende fase van dienst. Dit kan op het gebied van vergunningaanvragen, het maken van tekeningen en het geven van bouwkundig advies. Wij zorgen we voor heldere afspraken en tijdig aanleveren van informatie richting instanties waardoor uw project geen vertraging oploopt. Met deze dienst wordt u ontzorgt in het werk dat vooraf gaat aan de renovatie.

Meer over Koetsbouw

Koetsbouw is een klein bouwbedrijf met ruim vijftien jaar ervaring. Succes bestaat voor ons uit het tot in de puntjes uitvoeren van onze werkzaamheden voor tevreden klanten. We onderscheidend onszelf door het aanbieden van een breed dienstenpakket, klantgerichtheid, flexibiliteit, kennis van zaken en een flinke dosis nuchter verstand. Ons werkterrein beslaat Haarlem en overige steden in Noord-Holland. We zetten ons met veel plezier en vakkundigheid in voor particuliere en zakelijke renovatieprojecten.

Prijsaanvraag woning renovatie Haarlem

Bent u particulier en heeft u bouwplannen? Een ontwikkelaar die een of meerdere objecten wil laten renoveren? Wij gaan graag met u om de tafel om meer te weten te komen over uw plannen. U ontvangt van ons passend advies en een passende, concurrerende prijsopgaaf.

 

Renovatie Haarlem Renovatie Haarlem Renovatie Haarlem