Home » Aanbouw in Hoorn

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Als u besluit een aanbouw te laten plaatsen bij uw woning of pand in Hoorn wilt u natuurlijk dat deze naadloos aansluit op het huidige deel van uw woning. Ook moet de aanbouw precies worden uitgevoerd zoals u dat wenst. Bij de goede uitvoering van een aanbouw voor uw huis of pand komen veel zaken kijken. Zo zijn er verschillende bouwdisciplines nodig die perfect op elkaar moeten aansluiten voor een goed resultaat. Voor het uitvoeren van uw aanbouw in Hoorn zijn vakkennis en maatwerk dan ook van groot belang. Wij voeren de klus voor u uit!

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Uw aanbouw in Hoorn: van plan tot oplevering

Voor u zorgen wij voor een turn-key oplevering van uw aanbouw. Wij zorgen dan ook dat al uw bouwwensen uitkomen vanaf de eerste werkzaamheden die wij oppakken tot het totale bouweindproduct. Als aannemer in regio Hoorn kunnen wij uw project voor u uittekenen en plannen, nog voor we starten met de fysieke bouw. U wordt uiteraard in dit proces betrokken, zodat wij maatwerk kunnen leveren. Ook kunnen wij aanpassingen maken op basis van uw wensen. Tijdens het bouwproces werken wij uitsluitend met bewezen vakmensen die alle werkzaamheden voor uw aanbouw op hoogwaardige wijze zullen uitvoeren. Dit maakt ons als absolute specialist geschikt voor het verzorgen van uw aanbouw in Hoorn. Onze expertise in de bouw passen wij ook vakkundig toe bij verbouwingen in Hoorn.   

Benader ons snel voor uw aanbouwproject

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een aanbouw voor uw pand bij Hoorn uit wilt laren voeren. Wij staan direct voor u klaar met bouwkundig advies en informatie over onze werkzaamheden. Koetsbouw is uw aannemer bij constructieve bouwkundigheid. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor particulieren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229 -754 635 of door een e-mail te sturen naar info@koetsbouw.nl.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht