Home » Constructieve bouwkundigheid

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Wilt u profiteren van de hoogwaardige constructieve bouwkundigheid van een echte bouwexpert? Dan bent u bij Koetsbouw uit Hem aan het juiste adres. Ons bouwkundig aannemersbedrijf heeft jaren ervaring in het zorgvuldig opbouwen van bouwconstructies. Door de constructieve bouwkundigheid die wij toepassen in onze projecten zal uw bouwopdracht degelijk en toekomstbestendig worden opgeleverd.

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Kies voor onze constructieve bouwkundigheid

Als u gebruik maakt van de diensten van Koetsbouw gaat u een zorgeloos bouwtraject tegemoet. Er is namelijk geen bouwklus die wij niet voor u kunnen uitvoeren. Wij voeren graag op feilloze wijze uw bouwprojecten uit. Op deze manier verzorgen wij bijvoorbeeld de constructie voor uw aanbouw in regio Hoorn. Wij passen onze constructieve bouwkundigheid toe tijdens, maar ook vóór de constructie van uw bouwproject. Afhankelijk van uw wensen voorzien wij u desgewenst van conceptueel advies en constructietekeningen voor uw bouwproject. Daarnaast ondersteunen wij als aannemer in de buurt van Hoorn graag de aanvraag van vergunningen en de bemiddeling met derde partijen voor u. Wij zijn dé specialist op het gebied van constructieve bouwkundigheid, maar verzorgen ook onderhoud voor bestaande bouw. Zo werken wij aan dakrenovaties in heel Noord-Holland.

Stel ons uw constructievragen over uw bouwproject

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het juiste advies en goede begeleiding voor uw bouwconstructieproject! Wij geven u in Hem graag meer informatie over onze constructieve bouwkundigheid en de mogelijkheden die bestaan voor uw bouwproject. U bereikt ons door te bellen naar 0229 -754 635 of door een e-mail sturen naar info@koetsbouw.nl.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht