Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Aan- en verbouwen
De mogelijkheden voor een aan- of verbouw zijn eindeloos, in alle gevallen bent u bij ons aan het goede adres.  Met gedegen advies, heldere afspraken, tekeningen en begeleiding bij de aanvraag van vergunningen neemt Koetsbouw u alle zorg uit handen. Door de tekeningen en planning houdt u altijd een goede kijk op de voortgang en kwaliteit van het project. Bouwen doen we samen.

Renovatie
Een woning renoveren (woningverbetering) is meer dan vernieuwen, wij zorgen ervoor dat stijl, materiaalkeuze en kwaliteit op elkaar aansluiten. Koetsbouw beschikt over een netwerk van vakmensen, gespecialiseerd in renovatie. Hierdoor kunnen we doelgericht aan het werk zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Wij maken van uw renovatie een succes.

Restauratie
Een monument of historisch bouwwerk restaureren vraagt oog voor detail. Ieder monument is uniek en dit eist specifieke kennis, aandacht en een goede voorbereiding. Ook gelden er bij restauratie specifieke regels en richtlijnen van de overheid, Koetsbouw fungeert als kruispunt tussen regelgevende instanties en opdrachtgever. Alles wordt  in de oude stijl en indien mogelijk met originele materialen vernieuwd. Wij brengen de glans van vroeger weer terug.

Onderhoud
Uw woning of bedrijfspand behoeft onderhoud, wij hebben hiervoor wij alle kennis in huis. Koetsbouw werkt nauw samen met schilders en gevelreinigers om de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in goede staat te houden. Ook voor onderhoud van de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand is alle kennis bij Koetsbouw aanwezig. Wij voeren alle vormen van onderhoud zoals E (elektra, data), W (werktuigbouwkunde, lucht, klimaat), B (bouwkunde) uit.

Nieuwbouw
Casco of turn-key, Koetsbouw maakt van uw project een succes. Bij nieuwbouw streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, rekening houdend met uw wensen en budget. Het bouwen van een nieuw huis is meer dan stenen stapelen en dat wéét Koetsbouw; het is overleggen, samenwerken, heldere afspraken maken én nakomen. Wij stroomlijnen alle activiteiten zó, dat hoogst mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid behaald wordt. Wij bouwen uw wensen!

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!