Home » Verbouwing in Haarlem

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Natuurlijk wilt u dat uw verbouwing in de omgeving van Haarlem op de beste manier wordt uitgevoerd. Koetsbouw uit Hem zorgt dat u tijdens het bouwtraject weinig zorgen heeft, terwijl uw verbouwingsdromen uitkomen. Wij hebben echt passie voor ons vak en dat ziet u terug in ieder bouwproject dat wij opleveren. Ook uw verbouwing in de buurt van Haarlem voeren wij enthousiast uit door ons goede vakmanschap toe te passen.

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Een optimale verbouwing van uw pand in Haarlem laat u door ons uitvoeren

Tijdens een verbouwing steken wij uw woon- of werkpand in een nieuw jasje, terwijl we het karakter behouden. Voor ons is niets belangrijker dan het opleveren van een verbouwingsproces dat past bij uw wensen en identiteit. We betrekken u dan ook bij alle stappen die nodig zijn om uw verbouwingstraject op te leveren: van het opstellen van de bouwplannen tot het turn-key-opleveren van het eindresultaat. Gedurende het gehele proces luisteren we aandachtig naar uw wensen en voorkeuren. Onze werkzaamheden worden gekenmerkt door constructieve bouwkundigheid. Daarnaast zijn wij zeer bedreven in het uitvoeren van dakrenovaties in Noord-Holland.  Voor al uw bouwprojecten zijn wij uw aannemer bij Haarlem.

Neem snel contact met ons op en wij straten op korte termijn uw verbouwing

Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verbouwing in Haarlem door ons uitvoeren! Ook voor zakelijke verbouwingsprojecten kunt u ons benaderen. Met de hulp van Koetsbouw uit Hem verloopt ieder bouwproject vrijwel zorgeloos. Bereik ons door een e-mail te sturen naar info@koetsbouw.nl of door te bellen naar 0229 -754 635. Het ook mogelijk het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht