Home » Verbouwing in Amsterdam

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Is uw pand in de omgeving van Amsterdam aan een verbouwing toe? Wellicht zijn bepaalde delen van uw pand verouderd of wilt u zelf graag dat uw huis een eigentijds karakter heeft. Ongeacht de reden die u heeft voor uw verbouwing is het zaak dat uw project op kundige wijze wordt uitgevoerd. De verbouwing van uw pand in de omgeving van Amsterdam dient een eindproduct op te leveren waar u nog heel lang plezier van heeft.

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Onze werkzaamheden bij u verbouwing in Amsterdam

Schakel Koetsbouw in voor de verbouwing van uw pand bij Amsterdam. Met ons aannemersbedrijf dat actief is in regio Amsterdam bent u verzekerd van vele jaren ervaring. Wij hebben passie voor het bouwvak en een scherp oog voor uw wensen. Gedurende onze werkzaamheden houden wij altijd uw wensen in gedachten, want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Tijdens uw verbouwing passen we onder andere de volgende disciplines toe:

 • Timmerwerk
 • Elektra-installatie
 • Schilderwerk
 • Stucwerk
 •  Metselwerk

Als verbouwingsspecialist zijn wij ook uiterst bedreven in het uitvoeren van woningrenovaties in heel Noord-Holland. Wij voeren bijvoorbeeld op kundige wijze gevelrenovaties uit. Daarnaast weten wij precies hoe we voor u te werk moeten gaan bij dakrenovaties.

Neem direct contact met ons op voor uw bouwproject

Wilt u de verbouwing van uw pand in de omgeving van Amsterdam laten uitvoeren door een echte bouwspecialist? Aarzel dan zeker niet om met ons uw verbouwingsproject te bespreken. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0229 -754 635 of door een e-mail te sturen naar info@koetsbouw.nl. Overigens zetten wij ons actief in om veiligheid waar te borgen tijdens onze werkzaamheden. Zo zijn wij bijvoorbeeld specialist op het gebied van brandpreventie.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht