Uw renovatie in Amsterdam is ons vakwerk. Heeft u plannen voor een badkamerrenovatie, keukenrenovatie of gaat om renovatie van uw gehele pand in Amsterdam? Gaat het om een bijzondere woning, zoals een woning bestaande uit een architectonisch gebouw of een monumentaal pand? Bouwbedrijf Koetsbouw heeft ruime ervaring in renovatie van tal van projecten. We bieden een breed dienstenpakket ‘van plan tot oplevering’. Uiteraard wordt uw renovatie, ongeacht de grootte van het project, uitgevoerd door gecertificeerde, vakkundige en enthousiaste vakmensen. Voor uw woningrenovatie in Noord-Holland kunt u terecht bij Koetsbouw! Wij kunnen het volgende voor u uitvoeren:

  • Kleine inpandige renovaties
  • Renovatie zakelijke panden
  • Renovatie monumentale bouw
  • Ervaren bedrijf kleine en omvangrijke renovaties
  • Verzorging vergunningaanvraag, tekeningen enzovoorts

Wij demonsteren u graag ons vakwerk als u ons inschakelt.

Uw renovatie, ons plan van aanpak voor uw pand in Amsterdam

Bouwen is maatwerk, en maatwerk begint met het op orde hebben van een goed bouwplan. Koetsbouw zorgt bij de renovatie van uw pand in regio Amsterdam niet alleen dat uw plannen goed worden uitgevoerd. U kunt namelijk op ons rekenen van het idee tot de oplevering. In de idee-fase van uw woningrenovatie in Noord-Holland denken wij met onze opdrachtgevers mee. Daardoor voorzien we u van advies waar u écht iets aan heeft. In de voorbereidende fase van de renovatie van uw pand in Amsterdam dragen we zorg voor een goed uitgeschreven plan van aanpak en tekeningen. Daarnaast vragen we de eventueel benodigde vergunningen voor u aan. Tijdens de uitvoerende fase van uw woningrenovatie in Noord-Holland verzorgen wij de bouwwerkzaamheden, het schilderwerk, het timmerwerk, en de elektrawerkzaamheden vakkundig, veilig en netjes. Deze werkzaamheden vormen geweldige projecten zoals volledige gevelrenovaties. Als aannemersbedrijf bij Amsterdam kunnen wij dit alles voor u uitvoeren.

Meer over ons en uw woningrenovatie in Noord-Holland

Bij Koetsbouw zijn we thuis in de renovatie van uw pand en bouwobjecten in Amsterdam en omgeving. Hierbij gaat het om zowel woningrenovatie van reguliere bouw in Noord-Holland – zoals het aanbouwen van een garage, keuken- of badkamer – als renovatie van monumentale panden in Amsterdam. We onderscheiden onszelf door het aanbieden van een breed dienstenpakket, door onze klantgerichtheid, onze flexibiliteit, onze kennis van zaken en een flinke dosis nuchter verstand. Bij kleine renovaties – meestal binnen de particuliere markt – werken we met ons eigen kernteam. Heeft u een grotere woningrenovatie in Noord-Holland nodig? Dan maken we gebruik van de vakmensen uit onze flexibele kring. Onze flexwerkers zijn vakidioten die voldoen aan dezelfde hoge kwaliteit als onze vaste medewerkers. Zo zijn we in staat onze opdrachtgevers bij grote en kleine projecten de betrouwbare Koetsbouwkwaliteit te leveren, waar we de afgelopen 15 jaar groot mee zijn geworden. Laat daarom uw woningrenovatie in Noord-Holland uitvoeren door ons restauratie-aannemersbedrijf. Naast renovaties voeren wij ook projecten als verbouwingen uit.

Doe de prijsaanvraag voor de renovatie van uw pand in Amsterdam

Een belangrijke vraag is wat de uitvoering van uw woningrenovatie in Noord-Holland gaat kosten.
Wij gaan graag met u om de tafel om hier een passend en goed antwoord op te geven. Heeft u plannen voor verbouw of een woningrenovatie in Noord-Holland? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende en concurrerende offerte voor de renovatie van uw pand in de omgeving van Amsterdam. Bel naar 0229 -754 635 of stuur een e-mail naar info@koetsbouw.nl. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen.