‘Uw renovatie Amsterdam, ons vakwerk. ’

 
Heeft u plannen voor badkamer renovatie, keuken renovatie of gaat om renovatie van de totale woning? Een bijzonder woning, zoals een woning onder architectuur gebouwd of een monumentaal pand? Bouwbedrijf Koetsbouw heeft een ruime ervaring in renovatie van tal van projecten. We bieden een breed dienstenpakket ‘van plan tot oplevering’. Uiteraard wordt uw renovatie, ongeacht de grootte van het project uitgevoerd door gecertificeerde, vakkundige en enthousiaste vakmensen.

  • Kleine inpandige renovaties
  • Renovatie zakelijke panden
  • Renovatie monumentale bouw
  • Ervaren bedrijf kleine en omvangrijke renovaties
  • Verzorging vergunningaanvraag, tekeningen enz.

Uw renovatie project, ons plan van aanpak

Bouwen is maatwerk. En maatwerk begint met het op orde hebben van een goed bouwplan. Koetsbouw helpt bij renovatie plannen niet alleen bij de uitvoering daarvan. U kunt ons ook van idee tot oplevering. In de idee-fase denken wij met onze opdrachtgevers mee en kunnen voorzien in advies waar u écht iets aan heeft. In de voorbereidende fase kunnen we zorgdragen voor een goed uitgeschreven plan van aanpak, tekeningen en kunnen de eventueel benodigde vergunningen voor u aanvragen. Tijdens de uitvoerende fase verzorgen worden bouwwerkzaamheden, schilderwerk, timmerwerk, en elektra werkzaamheden vakkundig, veilig en netjes uitgevoerd.

Meer over Koetsbouw

Bij Koetsbouw zijn we thuis in renovatie van objecten in Amsterdam en omgeving. Zowel renovatie van nieuwbouw, zoals het aanbouwen van een garage, keuken- of badkamer renovatie, als renovatie van monumentale panden. We onderscheidend onszelf door het aanbieden van een breed dienstenpakket, klantgerichtheid, flexibiliteit, kennis van zaken en een flinke dosis nuchter verstand. Bij kleine renovaties, meestal binnen de particulieren markt werken we met ons eigen kernteam. Heeft u een groter project? Dan maken we gebruik van de vakmensen uit onze flexibele schil. Onze flexwerken zijn vakidioten die moeten kunnen voldoen aan dezelfde hoge kwaliteit als onze vaste medewerkers. Zo zijn we in staat onze opdrachtgevers bij grote en kleine projecten de betrouwbare Koetsbouw kwaliteit te leveren waar we de afgelopen 15 jaar groot mee zijn geworden.

Prijsaanvraag renovatie Amsterdam

Een belangrijke vraag is wat de uitvoering van uw renovatieplannen gaat kosten.
Wij gaan graag met u om de tafel om hier een passend en goed antwoord op te geven. Heeft u plannen voor verbouw of renovatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende, concurrerende offerte voor renovatie.

 

Renovatie Amsterdam Renovatie Amsterdam Renovatie Amsterdam