Home » Aanbouw in Amsterdam

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Een goed uitgevoerde aanbouw voor uw woning in de buurt van Amsterdam zorgt voor extra ruimte waar u veel woonplezier van beleeft. Koetsbouw uit Hem zorgt voor een feilloze transitie tussen uw huidige woningruimte, de aanbouw en bijvoorbeeld uw tuin. Wij passen ons vakmanschap toe en bouwen voor u een aanbouw voor uw woning bij Amsterdam, waarvan u dagelijks geniet.

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Wij voeren uw aanbouw bij Amsterdam uit

Het verzorgen van een aanbouw lijkt wellicht makkelijker dan het is. Het is namelijk belangrijk dat veel verschillende zaken goed worden uitgevoerd om op succesvolle wijze uw aanbouw in regio Amsterdam op te leveren. Het is vaak nodig om de juiste vergunningen aan te vragen bij de juiste instanties. Gelukkig weten wij daar bij Koetsbouw alles vanaf. Onze advies- en begeleidingsservice beslaat namelijk ook vergunningsaanvragen. Daarnaast beheersen de bouwspecialisten waarmee wij uw aanbouw uitvoeren alle bouwdisciplines. Op deze manier kunnen we als bouwbedrijf alle nodige werkzaamheden tot in perfectie uitvoeren. De mogelijkheden voor uw aanbouw, maar ook voor uw verbouwprojecten, zijn bij ons eindeloos. Daarnaast zijn wij uiterst bedreven in renovaties van historische Amsterdamse panden.     

Stel uw vragen voor uw aanbouwprojecten

Wij geven u graag meer informatie over de werkzaamheden die wij aanbieden voor uw aanbouw in regio Amsterdam. We bespreken met u de mogelijkheden op het gebied van elektra, de materiaalkeuzes of bijvoorbeeld het vereiste schilderwerk. Ook zijn wij bedreven in het uitvoeren van dakrenovaties. Neem daarom snel contact op met Koetsbouw uit Hem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0229 -754 635 of per e-mail via info@koetsbouw.nl.

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht