Home » Voor uw restauratie zijn wij de aannemer in Amsterdam

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Koetsbouw uit Hem is voor iedere restauratie de ideale aannemer in de omgeving van Amsterdam. Dit is voor een groot deel te danken aan het hoge niveau waarmee onze vakmensen te werk gaan. Door de strikte wervingsvoorwaarden die wij hanteren zijn ons vakmensen absolute toppers binnen hun bouwspecialisaties. Daarnaast voeren wij bouwkundige ondersteuning uit, waarbij we vergunningen aanvragen en de communicatie met andere partijen verzorgen.

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Laat uw renovatie uitvoeren door deze aannemer met ervaring in Amsterdam

Wij verzorgen met passie en enthousiasme uw restauratie die wij als aannemer uitvoeren in regio Amsterdam. We gaan op zorgvuldige wijze aan de slag met het grootst mogelijke respect voor uw pand. Vanwege onze hoogwaardig uitgevoerde werkzaamheden liggen de beste dagen van uw pand nog voor zich. Wij zorgen als aannemer voor regio Amsterdam dat de stijl, de materiaalkeuzes en de kwaliteit van de restauratie passen bij het karakter van uw pand. Koetsbouw voert ook woningrenovaties uit in Noord-Holland. Wij zijn een bij Amsterdam bekende restauratieaannemer die ook uitblinkt in vernieuwende bouwprojecten. Dat is goed te zien in onze aanbouwingen in Amsterdam.

Benader ons voor een toprenovatie door ons aannemersbedrijf  

Als u op zoek bent naar de best uitgevoerde restauratie, dan zijn wij de aannemer in Amsterdam voor u. Wij verzorgen uw project turn-key. Daarnaast ondersteunen de bouw met vergunningsaanvragen en communicatiediensten. Naast uw restauratie voeren wij als aannemer in Amsterdam ook gevelrenovaties uit. Tevens bieden wij dakrenovatiediensten aan. Benader ons in Hem voor meer informatie over onze werkzaamheden. Vul hiervoor het contactformulier in. Verder kunt u bellen naar 0229 -754 635 of een e-mail sturen naar info@koetsbouw.nl

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht