Home » Aanbouw in Zaandam

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Met een mooie aanbouw haalt u nog meer woongenot uit uw woning in of rondom Zaandam. Een mooie aanbouw zorgt namelijk voor meer huis en daardoor ook voor een uitbreiding van uw thuis. Het is wel noodzakelijk dat uw aanbouw op de juiste wijze is uitgevoerd. Het maken van een aanbouw is een complexe taak waar veel bij komt kijken. Laat daarom de aanbouw voor uw woning in de omgeving van Zaandam uitvoeren door een gespecialiseerd bouwbedrijf!

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Als specialisten leveren wij de allerbeste aanbouw in Zaandam

Koetsbouw uit Hem werkt met de allerbeste vakmensen. De bouwspecialisten die uw aanbouw uitvoeren hebben veel ervaring opgedaan in verschillende bouwdisciplines. Daardoor zijn wij in staat om alle werkzaamheden die nodig zijn voor uw aanbouw in Zaandam zelf uit te voeren. Hierdoor kunnen we het hele bouwtraject controleren op kwaliteit. We voeren onder andere werkzaamheden uit als:

 • Timmerwerk
 • Elektra-installatie
 • Bouw- en afbouwwerk
 • Stuc- en schilderwerk

Koetsbouw uit Hem is als aannemer werkzaam in Zaandam. Wij zijn uw eerste keuze bij aanbouw, maar ook bij woningonderhoud in Zaandam. Profiteer ook van onze constructieve bouwkundigheid, waarmee wij de kwaliteit en veiligheid van uw bouwprojecten garanderen.

Neem contact met ons op voor een nieuw stukje thuis

Wij gaan met passie en enthousiasme aan de slag om uw aanbouw op prachtige wijze op te leveren. Wij luisteren naar uw wensen en vervullen deze voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bouwadviezen en begeleiding. Benader ons ook voor uw dakrenovaties in Noord-Holland. Neem snel contact met ons op en bel naar 0229 -754 635. U kunt ook mailen naar info@koetsbouw.nl.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht