Home » Onderhoud voor uw woning in Zaandam

Bouwkundig ondersteuner
Specialist brandpreventie
Renovatie-expert

Zoekt u een bedrijf dat onderhoud aan uw woning in regio Zaandam kan uitvoeren? Laat uw bouwproject dan uitvoeren door Koetsbouw uit Hem. Ons bouwbedrijf voert uiteenlopende bouwprojecten uit in heel Noord-Holland. Op bouwgebied bieden wij alles aan onder een dak. Dat wil zeggen dat we bouwprojecten voor u kunnen plannen, adviseren en uitvoeren. Daarnaast werken wij als bouwkundig ondersteuner die voor u vergunningen en communicatie met derden regelt.    

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bel ons nu!

afbeelding groene huis

Wij verzorgen op zorgeloze wijze het onderhoud van uw woning in Zaandam

Van uw woning wilt u jaren en jaren kunnen genieten. Hoe langer u in uw woning leeft, hoe groter de kans wordt dat het pand op den duur onderhoud nodig heeft. Koetsbouw uit Hem voert voor u graag het onderhoud van uw woning in Zaandam uit. Wij knappen uw woning weer helemaal op en zorgen dat deze helemaal toekomstbestendig wordt gemaakt. Vanwege onze vele jaren ervaring weten wij als aannemer in Zaandam precies hoe we de werkzaamheden voor uw project, zoals onderhoud aan uw woning, moeten uitvoeren. Verder blinken wij uit in onze constructieve bouwkundigheid. Ook voeren wij dakrenovaties uit in Noord-Holland. Verder zijn wij trots op de manier waarop wij bijvoorbeeld aanbouwprojecten in Zaandam uit voeren.    

Stel uw onderhoudsvragen aan ons

Als aannemer voor projecten in Zaandam zijn wij pas tevreden als u gelukkig bent met de oplevering van uw bouwproject. Om het onderhoud van uw woning zo goed mogelijk uit te voeren luisteren wij aandachtig naar uw input en wensen. Daarvoor staan wij klaar voor zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Stel ons uw onderhoud- en bouwvragen door te bellen naar 0229 -754 635 of door een e-mail te sturen naar info@koetsbouw.nl

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht