Koetsbouw is een klein bouwbedrijf en aannemer met een goede staat van dienst in de omgeving van Zaandam. Al meer dan 15 jaar zetten wij ons met enthousiasme en vakkundigheid in om onze opdrachtgevers meer te geven dan ze verwachten. Dit bereiken we door een goede communicatie, een breed dienstenpakken en uiteraard prima vakwerk. De diensten die wij als bouwbedrijf en aannemer in Zaandam voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Timmerwerken
  • Elektrawerkzaamheden
  • Bouw en afbouw
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Metselwerk
  • Bouwkundig advies en vergunningaanvragen

Wij laten u graag zien wat wij in huis hebben op bouwkundig gebied.

Als bouwbedrijf voeren wij begeleiding uit bij bouwprojecten in Zaandam

Voor we onze eigen handen uit de mouwen steken op de bouwplaats, nemen we u graag het nodige werk alvast uit handen. In aanloop naar uitvoerende werkzaamheden kunt u door ons bouwbedrijf tekeningen, bouwkundig advies en het vergunningstraject in Zaandam laten verzorgen. Koetsbouw is een aannemer die actief is in Zaandam en zorgt voor heldere afspraken. De kans op vertraging voor uw project is daardoor minimaal. Desgewenst voeren wij als bouwbedrijf en aannemer gesprekken met gemeentes, zoals de gemeente Zaandam.

Ons bouwbedrijf verzorgt de renovatie van monumentale panden in Zaandam

Een woning renoveren (woningverbetering) is meer dan vernieuwen. Als aannemer zorgen wij ervoor dat stijl, materiaalkeuze en kwaliteit op elkaar aansluiten in uw bouwproject in Zaandam. Ook bij de restauratie van monumentale panden kunnen wij voldoen aan de specifiek gestelde eisen die gelden voor de renovatie en restauratie van historische bouwwerken.

Ons bouwbedrijf voert onderhoud uit voor bedrijfspanden en woningen

Dankzij ons brede netwerk beschikken we voor elk project over de juiste vakmensen. Voor gevelreiniging, glasreiniging, gevelonderhoud en inpandig onderhoud werken we als aannemer in Zaandam samen met gespecialiseerde, door onszelf streng geselecteerde partners. Laat ons ook het woningonderhoud in Zaandam van uw pand uitvoeren!

Wij zijn uw aannemer bij nieuwbouw in Zaandam

Casco of turn-key? Koetsbouw maakt van uw project een succes. Bij nieuwbouw streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, rekening houdend met uw wensen en budget. Het bouwen van een nieuw huis is meer dan stenen stapelen en dat weet Koetsbouw als geen ander. Het is overleggen, samenwerken, heldere afspraken maken én nakomen. Als aannemer stroomlijnen wij alle activiteiten voor uw project in Zaandam zo, dat de hoogst mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid behaald worden. Daarnaast is het mogelijk door ons een gloednieuwe aanbouw te laten opleveren.

Vraag uw offerte aan bij ons bouwbedrijf dat actief is in regio Zaandam

Koetsbouw is een veelzijdig bouwbedrijf voor ondersteunende en uitvoerende taken binnen nieuwbouw, renovatie en onderhoud in Zaandam. We werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U mag rekenen op gedegen kennis, vakkundigheid en garanties. Daarnaast stellen wij als partner de veiligheid voor mensen en werkomgeving bij elk project voorop. Wilt u meer weten over Koetsbouw of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bouwproject? Benader ons vandaag nog door het contactformulier in te vullen! U bereikt ons door te bellen naar 0229 -754 635 of door een mail te sturen naar info@koetsbouw.nl.