Bouwbedrijf Zaandam: nieuwbouw, renovatie en bouwbegeleiding

 

Koetsbouw is een klein bouwbedrijf met een goede staat van dienst. Al meer dan 15 jaar zetten wij ons met enthousiasme en vakkundigheid in om onze opdrachtgevers meer te geven dan ze verwachten. Dit bereiken door een goede communicatie, een breed dienstenpakken en uiteraard prima vakwerk. De diensten die wij als bouwbedrijf Zaandam voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • Timmerwerken
  • Elektra werkzaamheden
  • Bouw en afbouw
  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Metselwerk
  • Bouwkundig advies en vergunningaanvragen

 

Begeleiding bouwprojecten

Voor we onze handen uit de mouwen steken, nemen we u graag het nodige werk uit handen. In aanloop naar uitvoerende werkzaamheden kunt u door ons tekeningen, bouwkundig advies en het vergunningstraject laten verzorgen. Koetsbouw bouwbedrijf zorgt voor heldere afspraken waardoor vertraging in uw project geminimaliseerd wordt. Desgewenst voeren wij gesprekken met gemeente overheden.

Renovatie en restauratie monumentale panden

Een woning renoveren (woningverbetering) is meer dan vernieuwen, wij zorgen ervoor dat stijl, materiaalkeuze en kwaliteit op elkaar aansluiten. Ook bij restauratie van monumentale panden kunnen wij voldoen aan de specifiek gestelde eisen die gelden voor renovatie en restauratie van historische bouwwerken.

Onderhoud bedrijfspanden en woningen

Dankzij ons brede netwerk beschikken voor elk project over de juiste vakmensen. Voor gevelreiniging, glasreiniging, gevelonderhoud en inpandige onderhoud werken we samen met gespecialiseerde, door onszelf streng geselecteerde partners.

Nieuwbouw

Casco of turn-key, Koetsbouw maakt van uw project een succes. Bij nieuwbouw streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, rekening houdend met uw wensen en budget. Het bouwen van een nieuw huis is meer dan stenen stapelen en dat wéét Koetsbouw; het is overleggen, samenwerken, heldere afspraken maken én nakomen. Wij stroomlijnen alle activiteiten zó, dat hoogst mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid behaald wordt.

Offerte bouwbedrijf Zaandam

Koetsbouw is een veelzijdig bouwbedrijf voor ondersteunende en uitvoerende taken binnen nieuwbouw, renovatie en onderhoud. We werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U mag rekenen op gedegen kennis, vakkundigheid, garanties en een partner die veiligheid voor mens en werkomgeving bij elk project voorop stelt. Wilt u meer weten over Koetsbouw of een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bouwproject, neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Bouwbedrijf Zaandam Bouwbedrijf Zaandam Bouwbedrijf Zaandam