Koetsbouw is een bouwbedrijf dat actief is in Hoorn en omgeving, met meer dan 15 jaar ervaring. We onderscheiden onszelf als bouwaannemer in de uitvoer van bouwprojecten in de omgeving van Hoorn. Dit doen we door het aanbieden van veel verschillende bouwwerkzaamheden, klantgerichtheid, flexibiliteit, kennis van zaken en een flinke dosis nuchter verstand. Wat we doen moet goed zijn, niets minder. De werkzaamheden waarin ons bouwbedrijf uit Hoorn thuis is, hebben betrekking op:

 • Timmerwerkzaamheden
 • Stucwerk
 • Schilderwerk
 • Metselwerk
 • Elektrawerkzaamheden

Zoekt u een bouwbedrijf uit Hoorn dat werkpanden verbouwt of renoveert?

Heeft u een bestaand bedrijfspand gehuurd of aangekocht, en zijn er nog bouwwerkzaamheden nodig voor u er aan de slag kunt? Voor het uitvoeren van dit bouwproject kunt u bij Koetsbouw uit Hoorn terecht. Zoekt u een aftimmerbedrijf voor uw zakelijke nieuwbouwproject? Dan zijn wij het bouwbedrijf uit Hoorn waar u naar zoekt. Is de indeling van uw winkel of kantoorpand niet meer ideaal of zijn er andere bouwwerkzaamheden te verrichten? Dan weten wij precies wat het uitvoeren van uw bouwproject in de omgeving van Hoorn nodig heeft. Profiteer ook van onze constructieve bouwkundigheid!

Als aannemer in regio Hoorn binnen de zakelijke markt richten we ons op:

 • Timmerwerkzaamheden
 • Het begeleiden van bouwprojecten
 • Het uitvoeren van bouwprojecten

Het uitvoeren van uw bouwproject bij renovatie en nieuwbouw in regio Hoorn

Denkt u over een aanbouw, opbouw, nieuwbouw of renovatie? Bespreek uw bouwplannen of renovatiewensen eens met ons bouwbedrijf uit Hoorn. Wij werken op basis van eerlijk advies, heldere uitleg, aantrekkelijke prijsafspraken en garanties. Dat maakt ons de ideale partner voor het uitvoeren van uw bouwproject in Hoorn, bijvoorbeeld voor een aanbouw.

Ook een groter project wordt perfect uitgevoerd door ons bouwbedrijf uit Hoorn

Heeft u een omvangrijk bouw- of renovatieproject? Dan brengt ons bouwbedrijf uit Hoorn de juiste mensen voor u bij elkaar. Koetsbouw is hierbij altijd het aanspreekpunt. Voor het uitvoeren van uw bouwproject beschikken we over een brede kring van flexibel inzetbare vakmensen uit de omgeving van Hoorn. Deze vakmensen zijn door onszelf geselecteerd en beoordeeld op basis van kwaliteiten en waarden die bij Koetsbouw passen. Hierdoor is ons bouwbedrijf in staat kleine én grote projecten in de buurt van Hoorn vakkundig uit te voeren.

Bouwkundig ondersteuning bij het uitvoeren van uw bouwproject in de buurt van Hoorn

Naast uitvoerende werkzaamheden is ons bouwbedrijf uit Hoorn uw partner in bouwkundige ondersteunende taken zoals het aanvragen van vergunningen of het uitschrijven van een heldere planning. Wij kunnen u ontzorgen door:

 • Het voorkomen van vertragingen door het tijdig aanleveren van informatie
 • Het voeren van gesprekken met gemeente en controlerende instanties
 • Procedures vergunningaanvragen
 • Het maken van constructieberekeningen en tekeningen

Neem contact met ons op voor het uitvoeren van uw bouwproject in de omgeving van Hoorn

Ons bouwbedrijf uit Hoorn staat klaar om u te helpen op bouwgebied. Wat uw wensen ook zijn, wij voeren deze succesvol voor u uit. Wij werken met de beste kennis, de beste gereedschappen en bovenal met de allerbeste mensen. Neem contact met ons op en wij vertellen u wat we voor u kunnen betekenen. Bel naar 0229 -754 635 of stuur een e-mail naar info@koetsbouw.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. We horen graag hoe we u mogen helpen met het uitvoeren van uw bouwproject in regio Hoorn.