‘Renovatie Zaandam van A tot Z vakkundig uitgevoerd’

 
Wilt u meer ruimte? Komen uw woonwensen niet overeen met uw woning? Zijn er aanpassingen nodig om prettig te kunnen wonen? Woningrenovatie is het antwoord. Uw renovatie Zaandam begint met een plan, waarbij er richting en tijdens de uitvoering heel wat op u afkomt. Koetsbouw begeleidt opdrachtgevers met een goed advies, een gedegen plan van aanpak en een breed dienstenpakket tijdens de voorbereidende fase van renovatieprojecten. Tijdens de uitvoerende fase staat een team van vakmensen, bestaande uit timmerlieden, metselaars, glaszetters en elektriciens en loodgieters voor u klaar om de klus perfect te klaren. Werk wordt precies volgens opgestelde voorwaarden en zonder budgetoverschrijding uitgevoerd.

Uw renovatie project, ons plan van aanpak

  • Goede begeleiding, uitstekende uitvoering
  • Eén bedrijf dat alle werkzaamheden uitvoert
  • Inpandige renovaties en totaalrenovatie
  • Ervaren bedrijf kleine en omvangrijke renovaties
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Renovatie Zaandam monumentale panden

Renovatie bedrijfs- en winkelpanden

Binnen de zakelijke markt fungeert Koetsbouw als aannemer voor zowel grote als kleine renovaties. Naast onze vaste team vakmensen beschikken we over een flexibel inzetbare schil vakmensen. Afgestemd op het renovatieproject zetten we precies die juiste mensen in. Niet meer, niet minder. Wel de beste. Zo zorgen we voor een budgettair beheersbaar project, met een prima, vakkundig uitgevoerd eindresultaat.

Renoveren begint met communiceren

Koetsbouw kan bij uw renovatieplannen fungeren als kruispunt tussen regelgevende instanties. Zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers kunnen we ontzorgen door het regelen van vergunningaanvragen, maken van tekeningen en het bieden van ondersteuning in de vorm van bouwkundig advies. Een goede voorbereiding werkt kostenbesparend en verkleint vertragingen.

Offerte renovatie bouwbedrijf Zaandam

Wilt u meer informatie over onze manier van werken? Wilt u een kostenraming voor uw project? Zoekt u een (onder)aannemer voor renovatie Zaandam utiliteitsbouw? Heeft u een bedrijfspand dat gerenoveerd moet worden? Wij zijn u graag en vakkundig van dienst. Neem voor een afspraak of meer informatie contact met ons op.

 

Renovatie Zaandam Renovatie Zaandam Renovatie Zaandam